Home brewing – Hvad er det?

Ølfremstilling er en spændende og frugtbar hobby, der indeholder et stort antal entusiastiske tilhængere over hele verden. Det mest omdiskuterede emne i dette samfund er relateret til de forskellige bryggerier. Dette bringer spørgsmålet om en million dollar op: Hvilken opskriftsprofil giver de bedste resultater, brygning af korn eller ekstrakter? Mangler du udstyr til home brewing? Så kan du nemt og hurtig lån 10000 allerede i dag!

Introduktion

Bryggeekstrakter

Denne proces inkluderer anvendelse af maltekstrakter, der fremstilles ved at fordampe mosede maltkorn under vakuumforhold. Processen fjerner vandindhold, og når det er tørret, pakkes det og leveres i form af ølbryggesæt, så det kan bruges til ølfremstilling.

Alle kornøl

Alkornede øl fremstilles med mose af maltkorn. Den resterende proces er den samme som brugt i ekstraktbrygning, men der anvendes dog ingen fordampningsteknikker.

Fordele ved:

Bryggeekstrakter

• Sparer tid: Disse typer øl er lette at fremstille, da processen ikke er så vanskelig og tidskrævende. Proceduren involverer kogning, pitching og nedkøling af gæren, der udføres på cirka halvanden time. Alle bryggeekstrakter har ekstra lautering og mosning, der kan tage op til fire timer at blive udført på den rigtige måde.

• Konsistens: Nogle ting er muligvis ikke i henhold til forventningerne til malt brygning. Du kan få ensartet smag og smag efter at have fulgt de rette bryggeteknikker samt den rigtige kvalitet og mængde ingredienser.

• Produktionsomkostninger: Prisen for at fremstille dette øl er virkelig høj, da forarbejdningstiden er dobbelt så stor som for alle kornøl, ingredienser er også dyre.

Alle kornøl

• Kreativ: Da alle typer friske ingredienser er blevet brugt i dette øl, er det den mest kreative form, der kan konverteres til enhver smag, som brugerne ønsker.

• Billig: De råvarer, der bruges i dette øl, er overkommelige, friske og naturlige. Du kan endda købe dem i bulk for at reducere dine omkostninger.

• Lidenskab: Konvertering af vand og korn til skummende øl kan være spændende. Folk, der bruger denne type øl, er virkelig begejstrede for brugen af ​​dem, og de foretrækker det altid, hvis de får en mulighed.

• Omkostninger: Omkostningerne til at fremstille dette øl er mindre sammenlignet med de ekstraherede øl, fordi alle ingredienser er erhvervet naturligt, og udstyret ikke er for dyrt.

Ulemper ved:

Bryggeekstrakter

• Dyrt sammenlignet med alle kornøl, især når du designer dine egne opskrifter
• Stilistisk begrænset
• Brugerne er nødt til at beskæftige sig med hårdtarbejdende og rodede poser med DME og mugler med maltsirup

Alle kornøl

• Priser på udstyr foran (selvom der er alternativer, som at fremstille dit eget udstyr)
• Brugerne skal være opmærksomme på nuancerne som kemisk makeup (det er ikke vigtigt i ekstraktbrygning), vandtemperatur og pH.
• Store muligheder for skruer eller forurening under processen
• Har brug for mere tid til at brygge.

Stiler af øl

I alle kornøl finder du et antal smagsstoffer, der består af adskillige slags korn. Normalt inkluderer kornene, der bruges til at fremstille dette øl byg, sort patentmalt, krystalmalt, cara pils, ristet byg, chokolademalt osv. Disse kerner er gennemvædet i varmt vand i ca. tres minutter, hvor enzymer naturligt er til stede for at være skjult stivelse i sukker.

Når det kommer til de stilarter eller smag, der findes i bryggeekstrakter, kan du overveje at bruge lækre rækker af ingredienser, der består af brombær, æble, blåbær, kirsebær og hindbær. Alle disse stilarter er i stand til at øge lidenskabet i ens præference, som kan give dem en evig drikkeoplevelse.

Afslutningsvis er du nødt til at beslutte, hvilken ølfremstillingsstil der bedst passer til det ønskede ud og budgetter. Hvis du har en begrænset tid til at få din batchbrygning, kan du overveje at købe et ekstrakt ølbryggningssæt. Hvis du tager på stilpunkter og omkostningerne ikke rigtigt er et problem, kan du tage din tid og brygge en killer batch med kornøl. Valget er dit, selvom ethvert forsøg, du gør, er en chance for at lære af eventuelle fejl og noter om dine bedste smagende erobringer. Happy Brewing!